inventarisatie Mh2d poloshirts

Mh2d archief
Manon
Site Admin
Berichten: 170
Lid geworden op: 31 mei 2010, 17:59

inventarisatie Mh2d poloshirts

Bericht door Manon »

Beste clubleden,

Alle leden hebben een blauwe polo gekregen met het logo van de Mh2d. Het is de bedoeling dat je dat shirt (net als je fietskleding) zelf wast en bij iedere Mh2d weer aan trekt. Ieder nieuw clublid krijgt een polo bij het fietstenue via Peter Vaessens.

Twee jaar geleden hebben we nieuwe blauwe Mh2d poloshirts gekocht voor de vrijwilligers die zo'n shirt niet mogen houden en na gebruik weer inleveren. Die shirts voor vrijwilligers zijn echter vrijwel allemaal verdwenen en het vermoeden is dat die niet bij de vrijwilligers, maar bij de eigen leden thuis liggen. We zien dat tijdens de Mh2d de eigen leden hun shirt thuis vergeten en dan maar een nieuwe gaan halen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want dan hebben we nooit genoeg shirts voor de vrijwilligers en het is te duur om steeds weer nieuwe shirts te kopen.
Ook horen we het argument dat men het shirt niet twee dagen achter elkaar wil dragen, je kunt het natuurlijk gewoon wassen of er iets onder dragen.

Noodgedwongen moeten we nu voor de vrijwilligers weer een nieuwe voorraad aan gaan schaffen met de kosten die daarmee gepaard gaan. Bij deze daarom de oproep om als je meer dan één poloshirt thuis hebt om dat terug in te leveren bij Peter Vaessens of Manon.

Nb. met enkele mensen zijn afspraken gemaakt dat de meer shirts mogen hebben vanwege bijv het werk in de keuken, voor hun geldt bovengenoemde oproep niet.
groet,
Manon
Plaats reactie